[special_heading title_content= ”YRITYSSANEERAUS” title_color= ”” h_tag= ”h2” subtitle_spl_font= ”1” disable_separator= ”0” separator_style= ”0” icon_name= ”oshine_diamond” icon_color= ’{”id”:”palette:0″,”color”:”#000000″}’ separator_color= ”#efefef” separator_thickness= ”1” separator_width= ”40” separator_pos= ”0” title_align= ”center” hide_in= ”” css_id= ”” css_classes= ”” animate= ”1” animation_type= ”none” animation_delay= ”0” animation_duration= ”300” padding= ’{”d”:””}’ margin= ’{”d”:””}’ border_style= ’{”d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ’{”d”:””}’ border_color= ”” border_radius= ”” box_shadow= ”0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= ”HJggX_gHV”]

Mikäli yhtiönne on ajautunut maksuvaikeuksiin, kannattaa viipymättä kääntyä kokeneen asiantuntijan puoleen. Toimistomme on suorittanut yrityssaneerausmenettelyjä niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille.

[/special_heading]

Mikä on yrityssaneeraus?
Yrityssaneeraus on menettely, jonka tavoitteena on tervehdyttää taloudellisissa vaikeuksissa olevan yrityksen toiminta. Yrityssaneeraukseen voi hakea yritys, jota uhkaa maksukyvyttömyys tai yritys, joka on jo maksukyvytön.
Jotta yrityksen toiminta kyetään tervehdytämään, on saneeraukseen järkevää hakeutua jo hyvissä ajoin. Yrityssaneeruashakemus on mahdollista kuitenkin tehdä vielä senkin jälkeen, kun velkoja on hakenut yritystä konkurssiin. Mikäli yritystä haetaan konkurssiin,  konkurssihakemuksen käsittely on keskeytettävä siksi aikaa, kunnes yrityssaneeraushakemus on käräjäoikeuden toimesta ratkaistu.
Saneerausmenettelyssä yritykselle laaditaan saneerausohjelma, joka sisältää selvityksen yrityksen taloudellisesta asemasta, yrityksen toiminnan tervehdyttämiseen tähtäävät järjestelyt ja toimenpiteet sekä yrityksen velkoja koskevat järjestelyt.
Hoidamme jatkuvasti ja menestyksellä yrityssaneerausmenettelyjä niin pienille, keskisuurille kuin julkisillekin yhtiöille.
[special_heading3 title_content= ”Uhkaako yritystänne maksukyvyttömyys tai konkurssi? Ota yhteyttä lakimiehiimme, niin selvitämme yhdessä, onko tilanne ratkaistavissa yrityssaneerauksella.” h_tag= ”h3” title_color= ”” sub_title1= ”” sub_title2= ”Puh. 045 269 8891, antti.sippola@premilex.fi” top_caption_color= ”#757575” bottom_caption_color= ”#757575” top_caption_size= ”” bottom_caption_size= ”30” top_caption_font= ”h6” bottom_caption_font= ”special” top_caption_separator_color= ”#efefef” bottom_caption_separator_color= ”#efefef” hide_in= ”” css_id= ”” css_classes= ”” animate= ”1” animation_type= ”none” animation_delay= ”0” animation_duration= ”300” padding= ’{”d”:””}’ margin= ’{”d”:””}’ border_style= ’{”d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ’{”d”:””}’ border_color= ”” border_radius= ”” box_shadow= ”0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= ”rkbzN_gSE”][/special_heading3]